H.S.V. Wijnandsrade organiseerd verschillende activiteiten aan de waterkant.
Activiteiten voor de eigen leden, maar ook voor de jeugd! Activiteiten voor iedereen, jong en oud!

Iedereen vist mee op Nationale Hengeldag!

Vroeger mocht er van 1 april tot 1 juni niet worden gevist. In deze ‘gesloten tijd’ werd door sportvissers tandenknarsend uitgezien naar de feestelijke heropening van het visseizoen. Na de afschaffing van de gesloten tijd werd de laatste zaterdag van mei uitgeroepen als hét moment om jaarlijks het visseizoen symbolisch te openen.

Op 26 mei 2018 heeft H.S.V. Wijnandsrade weer meegedaan aan de Nationale Hengeldag. Op deze dag kon iedereen gratis komen vissen met één hengel.

Voor de jeugdleden werd er een karper workshop georganiseerd. Die werd druk bezocht, zelfs Sportvisserij Limburg was hierbij aanwezig met name Cindy Lemmens. Jong en oud was weer volop aanwezig onder het genot van een drankje en een hapje, ook voor de niet vissers.

Het was een geslaagde dag en we kijken uit naar het volgend jaar, naar Nationale Hengeldag 2019! U komt toch ook?!